ΝΗΣΙ ΜΟΝΗ

Η Αίγινα διαθέτει παραλίες για όλα τα γούστα με αμμουδιά ή βοτσαλωτές, οργανωμένες ή ελεύθερες.
Υπάρχουν οργανωμένες παραλίες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bars , αλλά και απομονωμένες χωρίς κόσμο για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Η παραλία της Σουβάλας μπροστά στην πόλη έχει αμμουδιά και είναι ρηχή ενώ η δεύτερη παραλία πίσω από την πόλη γνωστή και ως Λουτρά λόγω των ιαματικών πηγών είναι με άμμο και οργανωμένη.Στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί από την Σουβάλα στην Αίγινα θα βρείτε αρκετά απομονωμένα σημεία με βραχάκια για ήσυχο μπάνιο και παραλίες μη οργανωμένες όπως η παραλία Μπήτρος και Φανάρι αλλά και την οργανωμένη αμμουδερή παραλία Καμάρες. Επίσης οργανωμένες παραλίες μέσα στην Αίγινα είναι η παραλία Κολώνα στην σκιά του ομώνυμου αρχαιολογικού χώρου με βότσαλα και άμμο και η παραλία Αύρα ( το αρχαίο λιμάνι της Αίγινας ) που είναι κατάλληλη για παιδιά αφού είναι ρηχή, έχει άμμο, είναι οργανωμένη και διαθέτει παιδική χαρά. Ενώ λίγα χιλιόμετρα μετά την Αίγινα θα βρείτε την παραλία του Αγίου Βασιλείου ή Σκάλα Καραπάνου οργανωμένη με άμμο και beach bar.

Ο Μαραθώνας έχει δύο παραλίες η πρώτη έχει άμμο, δέντρα, είναι ρηχή και έχει δύο ταβέρνες πάνω στο κύμα. Η δεύτερη και αυτή με άμμο είναι οργανωμένη, έχει χώρο για ρακέτες και έχει καντίνα. Συνεχίζοντας ο δρόμος προς την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Αιγινήτισσα οργανωμένη με άμμο, beach volley και beach bar.Στην Πέρδικα η παραλία έχει βράχια και βαθιά γαλαζοπράσινα νερά. Από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Πέρδικα αν στρίψετε αριστερά θα βρείτε τις παραλίες Σαρπά και Κλήμα που είναι πιο ήσυχες και οργανωμένες.
Η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι κατάλληλη για παιδιά αφού είναι σε προστατευμένο φυσικό κόλπο, οργανωμένη, με άμμο, αρκετά ρηχή και με υποδομές για φαγητό, καφέ και ποτό πάνω στην παραλία.
Οι Πόρτες έχουν καθαρά γαλαζοπράσινα νερά, βότσαλα και πεύκα στην παραλία.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search